Community Fundraising Day 2023
Entertainment- en sportevenementen in het hart van uw digitale strategie

Datum: 5 juni 2023
Tijd: 8:45u – 12:45u (CET) Gevolgd door een netwerklunch
Locatie: Centre Mundo-madou, Kunstlaan 7/8, Brussel
Dit evenement wordt gehouden in het Engels en face-to-face.

iRaiser & zijn partners nodigen u uit op de Community Fundraising Day 2023 in Brussel.

Hoe kun je gaming, sportuitdagingen, culturele festivals en entertainment integreren in je strategieën voor fondsenwerving om supporters te betrekken? Of u nu een kleine of grote organisatie bent, laat u inspireren en ontdek nieuwe hefbomen om u te onderscheiden en ritme te geven aan uw fondsenwervingscampagnes.

Tijdens deze inzichtelijke ochtend presenteren iRaiser en zijn partners succesverhalen en innovaties uit de Benelux en het buitenland. Experts in digitale marketing, peer-to-peer, crowdfunding, sport, gaming en entertainment in het algemeen zullen boeiende workshops leiden om u te helpen uw fondsenwervingsstrategie effectief op te bouwen en uw donateurs en supporters te behouden.

Het evenement is alleen face-to-face toegankelijk. Wij vragen u alleen in te schrijven voor de sessies en de lunch die door iRaiser en zijn partners worden aangeboden als u zeker bent van uw aanwezigheid.

De partners van de Community Fundraising Day

Community Fundraising Day 2023 – Benelux
Community Fundraising Day 2023 – Benelux
Community Fundraising Day 2023 – Benelux