Persbericht

Parijs, 11 october 2018 – Raiser Groep, Europa’s toonaangevend software bedrijf in fondsenwerven geheel gericht op de nonprofit sector heeft vandaag de overname bekend gemaakt van iFunds Belgie, de leverancier van CRM voor nonprofits. iFunds is actief in België, Frankrijk, Luxemburg en Zwitserland.

Nonprofit organisaties hebben meer en meer uitdagingen het hoofd te bieden wanneer zij data verkrijgen via meerdere kanalen en leveranciers (post, telefoon, straatmarketing, mobiel, directe online donaties, peer2peer, crowdfunding, matching gifts). Ze hebben behoefte aan een wereldwijde, complete view van al hun contacten, interacties en transacties.

Antoine Martel, CEO van iRaiser, zei: “Ik ben zeer verheugd dat iFunds België nu onderdeel wordt van de iRaiser Groep.  Dit geeft ons hun expertise van CRM bij Europese nonprofit organisaties. iRaiser Groep stelt aan de klanten van iFunds België beschikbaar haar middelen, haar kennis van online fondsenwerven en de unieke oplossingen van iRaiser: peer2peer kom in actie, crowdfunding, petitie, prehome en landing pages en marketing automation”.

“Het is een lang gekoesterde wens van mij om een geïntegreerd platform met zowel CRM als online fondsenwerven op de markt te kunnen brengen.  Dit wordt nu mogelijk door krachten te bundelen met de iRaiser Groep”, zegt Didier Neef, Country Manager iFunds België.

Ifunds België zal gaan handelen onder de naam iRaiser België. Didier Neef blijft aan als Country Manager en Brahim Mazoul als  Hoofd Accountmanagement.

Over iRaiser
iRaiser is Europees marktleider op het gebied van Saas (software als een service) oplossingen voor nonprofit organisaties. Wij werken voor NGOs, stichtingen, politieke partijen, onderwijsinstellingen, musea, culturele organisaties, religieuze instellingen en stichtingen van bedrijven die zich bezig houden met corporate responsibility. Wij bieden onze klanten een online donatie platform waarmee zij invulling kunnen geven aan hun activiteiten op het gebied van event fundraising, betaalmodules voor nonprofit , peer2peer, crowdfunding, petities, nalatenschappen, marketing automation en CRM.
iRaiser bedient meer dan 300 top organisaties in 9 landen en in 10 talen. Sinds 2012 heeft iRaiser organisaties geholpen om meer dan 500 miljoen euro te werven, waardoor iRaiser marktleider is in Europa op het gebied van online fondsenwerving. iRaiser heeft kantoren in België, Frankrijk, Italië en Nederland en breidt uit naar heel Europa.

Over Ifunds België
Ifunds België, opgericht in 1994, is een leverancier van CRM software voor nonprofit organisaties. Zij zijn actief in België, Frankrijk, Luxemburg en  Zwitserland.