Goed nieuws voor fondsenwervend Italië! Vanaf januari 2017 is iRaiser, onderdeel van de Equitum Direct groep, ook actief op de Italiaanse markt. Met meer dan 220 klanten in 8 verschillende landen is iRaiser Europees marktleider in online fundraising. De verschillende tools hebben over de afgelopen jaren al meer dan 200 miljoen euro aan donaties verwerkt.

Met een SaaS oplossing specifiek gericht op goede doelen, fondsenwervende organisaties, vrienden van stichtingen, bedrijven, verenigingen, culturele & kunstinstellingen helpen zij fondsenwervende organisatie met het bereiken van hun doelen.

Het kantoor in Italië zal geleid worden door Luigi Onesti (43), een ervaringsdeskundige op het gebied van direct en online marketing, retail en fondsenwerving. Hij heeft ervaring opgedaan binnen de Mondadori Group op het gebied van finance en controling en is in de periode daarvoor onder meer werkzaam geweest bij de Innovairre Group en het online communicatiebureau O-One (onderdeel van de Industree group).

“Met het betreden van de Italiaanse markt onder leiding van Luigi Onesti bereiken wij een nieuwe mijlpaal in de groei van onze organisatie.” zegt Antoine Martel, mede-oprichter en algemeen directeur van iRaiser. “In deze tijd van snelle digitale transformatie en een continu ontwikkelende markt, krijgen non-profit organisaties steeds weer te maken met nieuwe uitdagingen. Onze tools geven organisaties de mogelijkheid om zich te blijven doorontwikkelen op het gebied van online fondsenwerving. Zowel voor startende als ervaren organisatie bieden wij oplossingen om de inkomsten uit het online fondsenwerven te vergroten.”