Nu 2017 is afgelopen kunnen we de rekening opmaken. Het afgelopen jaar hebben wij de grens van 4.8 miljoen succesvolle transacties doorbroken waarbij er in totaal ruim 420 miljoen euro aan donaties is verwerkt voor onze klanten sinds de oprichting in 2012!

Een mijlpaal waar wij best wel trots op zijn! Dankzij alle donateurs hebben wij in 2017 wederom een groei laten zien in de bedragen die wij collecteren.  Fantastisch nieuws voor alle organisaties die geloven in onze oplossingen en deze succesvol inzetten voor hun online campagnes.

Deze exponentiële groei is te verklaren door een aantal belangrijke factoren:

  • Steeds meer organisatie maken gebruik van onze oplossingen;
  • Wij weten meer en meer mensen te stimuleren om periodieke donaties via credit cards en SEPA direct debit te doen;
  • Het aantal online donaties blijft groeien, steeds vaker kiezen supporters ervoor om online te doneren aan een non profit organisatie;
  • De focus van non profit organisaties ligt steeds meer bij de online campagnes.

iRaiser is trotse partner van meer dan 250 organisaties uit 9 verschillende landen: Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Italië, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de VS. Binnen Europa zijn wij marktleider maar onze ambities zijn dus inderdaad veel groter!

Een jaar geleden had Antoine zichzelf de uitdaging gegeven om door de grens van € 100.000.000,00 aan donaties te gaan voor het einde van 2015. Nu wij een jaar later dit bedrag al verdubbeld is hebben wij besloten om de lat wat hoger te leggen. Ons doel is om voor 1 januari 2019 de magische grens van € 1.000.000.000,00 aan succesvolle donaties verwerkt te hebben. Zonder het geloof en de fantastische samenwerking met onze klanten gaat die niet natuurlijk niet lukken. Daarom zullen wij ook in 2018 weer elke dag de tomeloze energie en creativiteit van onze klanten proberen te ondersteunen. Het is dankzij deze energie en creativiteit dat sponsoren onze platformen weten te vinden en wij zullen er alles aan doen om dit mogelijk te blijven maken. Daarnaast zullen wij elke dag weer werken aan de doorontwikkeling, veiligheid en efficiëntie van onze tools. Wij hopen dat dit avontuur nog lang niet stopt, blijf ons volgen voor alle gave dingen die er komende periode aan zitten te komen!