Welkom op onze volledig vernieuwde website!

iRaiser is ontzettend hard aan het groeien en wij vergroten elke dag onze aanwezigheid binnen Europa. Nu wij kantoren hebben in Frankrijk, Nederland en recentelijk ook in Italië werd het tijd voor een ‘internationale’ website. Een plek waar onze klanten uit 9 verschillende landen – Frankrijk, België, Nederland, Duitsland, Luxemburg, Italië, Zwitserland, Verenigd Koninkrijk en de VS – eenvoudig met ons in contact kunnen komen en meer kunnen leren over onze tools.

We hebben voor een eenvoudig, simpel en helder design gekozen en hopen dat jullie hier net zo enthousiast over zijn als wij dat zijn. Het design draagt voor ons bij aan de website ervaring en maakt het eenvoudiger om de juiste informatie te vinden over onze tools en activiteiten.

Ook zal de website de plek zijn waar je op de hoogte blijft van alle verschillende activiteiten die wij organiseren. Of het nu gaat om een gebruikersdag, een training om meer uit onze online platformen te halen of een nieuwe whitepaper wat we publiceren. je leest het hier als eerste!

Kijk dus even rond en laat ons weten wat jij ervan denkt!