Een eenvoudig, snelle en veilige manier om online donaties te doen.

Parijs, Frankrijk – 25 juni 2019

iRaiser, Europa’s marktleider in software voor online fondsenwerving, introduceert een nieuwe, veilige en eenvoudige manier om te doneren. Met de integratie van Apple Pay voor iPhone, iPad en Mac kunnen donateurs via onze donatieformulieren snel en simpel betalen.

Fondsenwervende organisatie hebben met de toevoeging van Apple Pay de mogelijkheid om de user experience van een donateur te optimaliseren. Met slechts één klik kan je nu vanaf je iPhone, iPad of Mac een donatie bevestigen. 

Privacy en veiligheid zijn de kern van Apple Pay. Apple bewaart geen originele kaartnummers van creditcards, betaalpassen of prepaidkaarten die u toevoegt aan Apple Pay en heeft daar ook geen toegang toe. Apple Pay bewaart alleen een deel van de daadwerkelijke kaartnummers en een deel van de apparaat accountnummers, samen met een beschrijving van de kaart. Uw kaarten worden gekoppeld aan uw Apple ID, zodat u op al uw apparaten kaarten kunt toevoegen en beheren.

“Wij zijn heel erg enthousiast over de mogelijkheid om Apple Pay in ons platform te integreren. We zijn er van overtuigd dat onze klanten een verhoging van de conversie gaan zien met de inzet van Apple Pay via mobiele apparaten.  Vanuit iRaiser streven wij er altijd naar om met ons donatieplatform ondersteuning te bieden aan de nieuwste technologieën met het idee om de donor journey zo efficiënt, veilig en plezierig mogelijk te maken en daarmee non profits te helpen met het effectiever werven van fondsen.” – Antoine Martel, CEO iRaiser Groep.

iRaiser is trots dat volgende organisatie gebruik gaan maken van Apple Pay als betaalmethode:

 • Action Contre la Faim
 • APF France Handicap
 • CCFD Terre Solidaire
 • Croix Rouge
 • Fondation du Patrimoine
 • Institut Curie
 • Médecins du monde
 • Médecins sans frontières
 • Petits Frères des pauvres 
 • Unicef 
 • WWF France

Apple Pay is eenvoudig in de opzet en bij het maken van een donatie is het niet langer nodig om handmatig een formulier in te vullen. Elke betaling gedaan met Apple Pay zal bevestigd worden door middel van Face ID, Touch ID of de beveiligscode van het apparaat. 

Voor meer informatie over Apple Pay, bekijk:

https://www.apple.com/nl/apple-pay/

Geïnteresseerd in het integreren van Apple Pay in uw donatieformulieren?


Over iRaiser

iRaiser is een leverancier van SaaS oplossingen voor non-profit organisaties. Wij werken voor NGOs, stichtingen, politieke partijen, onderwijsinstellingen, musea, culturele organisaties, religieuze instellingen en stichtingen van bedrijven die zich bezighouden met corporate responsibility. Wij voorzien non-profit organisaties van software tools die hen in staat stellen om meer geld, meer zichtbaarheid en meer bewustzijn te creëren voor hun doel met minder moeite. iRaiser bedient meer dan 500 top organisaties zoals het WNF, het Rode Kruis, Artsen zonder Grenzen, Unicef, het Leger des Heils en het Louvre in 17 landen. Sinds 2012 heeft iRaiser organisaties geholpen om meer dan 800 miljoen euro te werven, waardoor iRaiser marktleider is in Europa op het gebied van online fondsenwerving. iRaiser heeft kantoren in Frankrijk, Nederland, Italië, Denemarken en België en breidt uit in heel Europa.